Γιώργος Βασιλειάδης
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Στάλλη Ταλέα
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Architect
stalli[@]vassiliades-architects.com

Κωνσταντίνος Βασιλειάδης
PhD in Architecture
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Γιώργος Αλεξάνδρου
Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Γεννήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας, το 1960. Το 1978 ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές και λυκειακές της σπουδές στην Καβάλα. Το 1984 απέκτησε το Δίπλωμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με άριστη επίδοση.
Άμεσα ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το ελεύθερο επάγγελμα, και το 1989 ίδρυσε με τον Γιώργο Βασιλειάδη αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λεμεσό, ενώ κατά τα έτη 1992-1993 εργάστηκε ως αρχιτέκτονας στο ΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας. Το 2007, ήταν εκ των πρωτεργατών του μετασχηματισμού του γραφείου σε εταιρία με την επωνυμία “Βασιλειάδης Αρχιτέκτονες”, που αποτελεί την σημερινή του μορφή.
Στη διάρκεια της τριακονταετούς της πορείας, έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με ζητήματα αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και έχει συνεργασθεί με πολλούς μηχανικούς και επαγγελματίες του χώρου. Ο ρόλος της στο γραφείο και μετέπειτα στην εταιρεία καταπιάνεται με τον σχεδιασμό και την επίβλεψη, ενώ η εμπειρία της στο αντικείμενο περιλαμβάνει τριψήφιο αριθμό έργων σε Ελλάδα και Κύπρο. Aρχιτεκτονικές της μελέτες δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε., Ε.Τ.Ε.Κ. και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου.

Γλώσσες: Ελληνικά, Aγγλικά, Γιουγκοσλάβικα


© Βασιλειάδης - Αρχιτέκτονες. Σχεδιασμός - Κατασκευή antreas.me