Η μελέτη καταπιάνεται με την επέκταση, ολική ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του γυμναστηρίου Kondylis Fitness Center στην Λεμεσό. Μορφολογικά επιλέχθηκαν οι καθαρές γραμμές και το ψυχρό γκρίζο χρώμα το οποίο προσδίδει μία σοβαρότητα και συνδυασμένο με το ξύλο το οποίο ως γήινο, πιο θερμό υλικό προσδίδει την τελική αναγκαία ισορροπία στο σύνολο. Τα δύο πιο πάνω υλικά, συνοδεύονται από το μεταλλικό στοιχείο των περσίδων δίνοντας μία πιο τεχνολογική και σύγχρονη νότα στο κτίσμα. Οι περσίδες ωστόσο έχουν διττό ρόλο αφού συμμετέχουν ενεργά στην ηλιοπροστασία του κτιρίου το οποίο καταπονείται σημαντικά, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παράλληλα με τις μεθόδους ηλιοπροστασίας, εφαρμόστηκαν και άλλα μέτρα όπως η αντικατάσταση των κουφωμάτων, η εξωτερική θερμοπρόσοψη, η ενεργειακή αναβάθμιση των συστημάτων κλιματισμού και η εφαρμογή ηλιακού συστήματος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αναβαθμίζοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου σε κατηγορία Β+.