Πρόκειται για την ανακατασκευή ενός υπάρχοντος κτιρίου, στο οποίο στεγάζονταν ήδη τα γραφεία της κοινότητας. Το κτίριο, δεν είχε κάποιο ενδιαφέρον αφού ήταν τελείως ξένο με τα αρχιτεκτονικά πρότυπα της περιοχής. Ήταν ένα τυπικό κτίριο της δεκαετίας του '70 χωρίς στέγη και με λευκό επίχρισμα. Εξ' αρχής, η σχεδιαστική γραμμή που ακολουθήσαμε είχε ως κύριο μέλημά της να τονιστούν τα μορφολογικά στοιχεία της περιοχής, αφού στο κτίριο στεγαζόταν η διοίκηση της κοινότητας και αποτελούσε ένα από τα πιο σημαντικά κτίσματα αυτής. Με αυτό τον σχεδιαστικό γνώμονα, προχωρήσαμε βάζοντας στέγη στο κτίριο, ενώ εξωτερικά επενδύθηκε με πέτρα της περιοχής. Αυτή η κίνηση επέτρεψε στο κτίσμα να ενταχθεί πιο ομαλά στον ιστό του χωριού. Παράλληλα, κάποια λευκά μινιμάλ στοιχεία, μαρτυρούν την εποχή στην οποία αναπλάστηκε το κτίριο, γιατί θα ήταν άτοπο να χτίσεις ένα καθ' όλα "παραδοσιακό" κτίσμα στις μέρες μας..