This is the reconstruction of an existing building, which houses the offices of the community. The building wasn't interesting since it was completely foreign to the architectural standards of its region. It was a typical white building of the '70s without a roof. From the beginning , the design "route" we chose, aimed to highlight the morphological features of the region, since the building housed the administration of the community and was one of the most important buildings of the village. With this in mind, we put a roof on the building and lined it outside with stonework. This move allowed to the building to integrate smoothly to the web of the village. In the meantime, some white minimalistic elements indicate the time of the building reconstruction, because it would be inappropriate to build an entirely "traditional" building nowadays...